Μικρές αλληλένδετες ιστορίες έρωτα

Ιστορία 1η

Μια απρόσμενη επιστροφή από το παρελθόν θα ταράξει τα νερά της Σοφίας για ένα διάστημα. Ήδη όμως η σχέση της βρίσκετε σε τέλμα και έτσι ξεκινά ένα νέο φλερτ μαζί του. Το πρώτο τους ραντεβού ξεκινά ένα μεσημέρι και καταλήγει νωρίς το άλλο πρωί. Μιλάνε διαρκώς και του εξηγεί πως δεν θα απιστούσε ποτέ της. Όμως το ίδιο βράδυ η σχέση της «απότομα» τελειώνει. Ελεύθερη πια του αποκαλύπτει ότι τελικά της αρέσει πάρα πολύ και θα μπορούσε να τον ερωτευτεί παράφορα. Για εκείνον η αποκάλυψη αυτή ήταν τελείως απρόσμενη επίσης. Η Σοφία του αρέσει ήδη αρκετά και όλο αυτό δεν αργεί στο μυαλό του να μοιάζει σαν έρωτας. Πρέπει να ήταν η πιο επιπόλαια σκέψη του. Την ώρα που θα αποχαιρετιστούν διστάζει να την φιλήσει και οι δρόμοι τους χωρίζουν. Η Σοφία τώρα μπερδεμένη από όσα ζει, αποφασίζει να ηρεμίσει πρώτα και μετά να ασχοληθεί με έρωτες και σχέσεις πάλι. Εκείνος αντίθετος βρίσκεται ξαφνικά στην άλλη όχθη. Η ομορφιά της Σοφίας και η εκδήλωση της τον γεμίζουν συναισθήματα και παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του. Ξεκολλάει από το μεγαλύτερο του κόλλημα την πρώην του, διακόπτει κάθε φλερτ που είχε αναπτύξει μέχρι εκείνη τη στιγμή και στο μυαλό του μένει η Σοφία. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό για έναν έρωτα να ολοκληρωθεί. Η Σοφία με τον καιρό απομακρύνεται και η ευκαιρία να το κυνηγήσουν δεν τους δίνετε απλόχερα. Εκείνη διστάζει να συνεχίσει μαζί του κάτι πιο πολύ από ένα φλερτ. Στις ίδιες ημέρες δημιουργούν και οι δύο νέες γνωριμίες που δεν οδηγούν προς το παρόν σε τίποτα. Στη Σοφία αρέσει που εκείνος της εκφράζει τον ερωτά του, αλλά δε μπορεί να νιώσει το ίδιο για εκείνον. Μέσα της όμως κάτι γίνεται και κάθε φορά που την προκαλεί με τη συμπεριφορά του εκείνη εκνευρίζεται. Η απόσταση πάραυτα μεγαλώνει και σύντομα μιλάν αραιά, εκείνη αποφεύγει να ανοιχτεί η να δεχτεί την αρέσκεια του και κρατά σιωπή. Η κατάσταση όμως αυτή για εκείνων που νιώθει ερωτευμένος και πάλι γίνεται κουραστική και αποφασίζει να δώσει ένα τέλος. Όσο και να μην αρέσει στη Σοφία το δέχεται μετά από διάφορους καυγάδες μεταξύ τους. Δεν αντέχει πολύ και εκφράζει πάλι τη δυσαρέσκεια της που δεν έχουν καμία επαφή. Ο χρόνος περνά και τα συναισθήματα καταλαγιάζουν μέχρι που οι κοινές παρέες θα τους φέρουν πάλι πρόσωπο με πρόσωπο. Πάνω που πίστευε ότι όλα έχουν περάσει ένιωσε πάλι τον εαυτό του να μπερδεύεται και να μην καταλαβαίνει αν η Σοφία φέρεται τώρα φιλικά η τον φλερτάρει πάλι. Η δήλωση της πως είναι ερωτευμένη τον καθησυχάζει μέν τον αναστατώνει δε.


Ιστορία 2η

Η Χρύσα θέλει να φλερτάρει, στο κόσμο του facebook μπλέκεται κάπως εύκολα και παρασέρνεται σε διαλόγους που η ίδια δε μπορεί να αποφύγει. Προσπαθώντας μια μέρα να κλείσει τους διαλόγους και να πάει για μπάνιο ανοίγει μια συζήτηση για τη διαδρομή από τον υπολογιστή της στο μπάνιο της. Ο χρήστης στην άλλη πλευρά την προτρέπει να βάλει ένα τέλος στις συζητήσεις της και να πάει να κάνει το μπάνιο της. Όταν όμως η επικοινωνία γίνεται έντονη με κάποιον άλλο η Χρύσα διστάζει να πάρει μια απόφαση φοβούμενη πως θα παρεξηγηθεί. Δεν ξέρει πως στον κόσμο του ίντερνετ. Τέτοια διαλείμματα και σταματήματα συζητήσεων είναι αναμενόμενα και συνηθισμένα. Θα συζητήσει διάφορους τρόπους ώστε να μιλήσει λίγο ακόμα και ταυτόχρονα να ετοιμαστεί για μπάνιο. Μια λύση είναι το μπουρνούζι, αλλά η ίδια ντρέπεται να το φορέσει και να περάσει ανάμεσα στους συγγενείς που βρίσκονται στο σπίτι. Ίσως να φορέσει τα ρούχα που θα αλλάξει χωρίς τα εσώρουχα της. Αλλά και πάλι νιώθει άβολα. Ο χρήστης όμως ταυτόχρονα την φλερτάρει και τη μαλώνει. Λίγο πριν κλείσει αποφασίζουν να συναντηθούν μέσω κοινού γνωστού που τους γνώρισε. Μια συνάντηση που θα πάρει καιρό να γίνει αλλά δείχνει να έχει ενδιαφέρον και για τους δύο.


Ιστορία 3η

Μια σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρωπιών ίδιου ζωδίου ξεκινά. Μεταξύ τους διαρκώς ανταλλάσουν πυρά και γλύκες. Εκείνος την προκαλεί διαρκώς, εκείνη μη μπορώντας να ανταποκριθεί λόγο διάφορων συνθηκών νευριάζει και τον βρίζει και του επιτίθεται ακόμα και δημοσίως μήπως και την ακούσει. Θα κάνει μια προσπάθεια να την ακούσει και να μην τον προκαλεί τόσο. Όμως του κινεί τόσο έντονα τα συναισθήματα του που δε μπορεί εύκολα να κρατηθεί. Συζητάνε διαρκώς για ερωτικά θέματα η για τη σχέση τους. Κολλάνε μεταξύ τους όλο και πιο πολύ, και δημιουργούν ακόμα περισσότερες εντάσεις ο ένας στον άλλο. Μια μάχη μεταξύ δυο ανθρώπων εξελίσσεται με ταχύ ρυθμό τόσο που κανένας τους δε μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα της. Γεμάτη πάθος και πόθο ο ένας για τον άλλο θα φτάσουν σε ακραία σημεία απόλαυσης και συναισθήματος προσπαθώντας να κρατήσουν μια ισορροπία με τον υπόλοιπο κόσμο τους. Κρατάνε τη ζήλεια έξω από το παιχνίδι τους αλλά νιώθουν ο ένας τον άλλο να έλκονται και ας τους χωρίζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα.


Ιστορία 4η

Η Δήμητρα αφηγείται στον κολλητό της, την ιστορία με έναν άντρα που της έχει κλέψει σώμα και μυαλό. Εκείνος που κάποτε της ήταν αδιάφορος και απεχθής ξαφνικά έχει γίνει το επίκεντρο του κόσμου της. Όλα ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι με απρόσμενη εξέλιξη. Η Δήμητρα τον προκάλεσε κάποιες φορές θέλοντας να τον κοροϊδέψει αλλά δεν περίμενε ποτέ αυτό που θα ακολουθούσε. Σε μια απρόσμενη στιγμή τη βούτηξε και τη φίλησε φευγαλέα. Μέσα της κινήθηκε ένας ολόκληρος κόσμος και όλα άλλαξαν. Άρχισε να έχει αισθήματα για εκείνον που ποτέ δε περίμενε. Όσο αντιστέκονταν τόσο πιο πολύ κόλλαγε πάνω του. Κανείς δεν την προειδοποίησε, πως όλο αυτό θα οδηγούσε τον εαυτό της σε στεναχώρια και κλάμα. Εκείνος έδειχνε να παίζει μαζί της και η Δήμητρα πήρε απόφαση να κόψει μαζί του κάθε σχέση. Εκείνος επηρεασμένος από το ψυχρό της φέρσιμό προσπαθεί να την κάνει να αλλάξει και πάλι συμπεριφορά, ακόμα και γελοιοποιώντας τον εαυτό του. Όταν η Δήμητρα αποφασίζει πως ίσως πρέπει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία εκείνος αλλάζει και πάλι συμπεριφορά. Λίγο καιρό αργότερα η Δήμητρα ανακαλύπτει ότι μια νέα παρουσία έχει μπει στη ζωή του. Μια γνωστή της που οι σχέσεις τους μόνο καλές δεν είναι. Μια κόντρα μεταξύ των τριών αρχίζει. Η Δήμητρα ταλαιπωρείτε και θέλει να ξεκόψει από όλα μα μέσα της δύσκολα μπορεί.
Restore Text
Restore Text

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

20 Χρόνια 27

Η «μοναξιά» της επιτυχίας

Συγνώμη, μιζέρια!